Økologisk Jomfru Olivenolie (3000ML) (UDSOLGT)

DKK 450,00

3000 ML / 3 L.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0230304-3000 Kategori:

Produkt beskrivelse

Toscana i det nordlige Italien er uden tvivl et af verdens mest berømte steder, når det kommer til det med oliven olier. I de dyrkede bakker i området omkring Pistoia, har familien hos Villa Stabbia produceret extra jomfru oliven olie i gourmet klassen i årevis.

Til forskel fra de store producenter er målet ikke at producere større partier af olie til kommerciel salg, men i stedet at lave en exceptionel fin extra jomfru oliven olie, hvor det økologiske landbrugs principper er brugt.

Villa Stabbia’s gourmet premium kvalitets extra jomfru oliven olie er certificeret økologisk, ublandet og har konsekvent – år efter år – en naturlig surhed på under 0.3%, faktisk de sidste 5 år – har surheden været omkring 0.1% … DÉT er temmeligt lavt!

 

Siden olien først blev flasket og introduceret til markedet i 2002, har den været godt modtaget i medierne – og har vundet flere priser (læs mere her)

Gården og olien er certificeret økologisk og kun oliven fra egne træer er brugt. Frantoio, leccino, moriaolo og pendolino frugt sorter er håndhøstet i midten af oktober og i begyndelsen af november.

Derefter bliver den koldpresset og malet i Villa Stabbia’s egen økologiske mølle og dekanteret naturligt for at sikre den høje kvalitet.

Dette resulterer i en bemærkelsesværdigt afbalanceret og delikat duftolie, lidt frugtagtig med et strejf af pebery eftersmag, som vil mindske efter et par måneder. Gourmet olien er gylden grøn i farven, og bliver flasket i en mørke grøn flaske for at beskytte den værdigfulde olie mod ændringer fra lyset.

 

Gården og olien har følgende certifikater:
-> Certificeret økologisk af IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements)
-> ICEA økologisk certifikat i Europe
-> JAS økologisk certifikat i Japan.
-> HACCP kombatibel

Mere information

Vægt 0.4 kg
Størrelse

3000ML

Mærke

Villa Stabbia